Nie, nie było takiego malowania. Ta RSVR jest cała przemalowana: "Die Maschine wurde von einem Fachbetrieb in weiß lackiert. Das Dekor wurde teilweise von anderen Originalen genommen, oder selbst entworfen" - malował ją profesjonalny lakiernik, a dodatki zostały przejęte z oryginału, albo zaprojektowane samemu.screen pisze:Panowie, szacunTeż chcę tyle wiedzieć co Wy!
![]()
Co powiecie o tym: http://szukaj.pl.mobile.eu/motocykl-ogl ... 65542.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Co ona cała taka biała? Były takie farbowania?
Powiedziałbym, ze wał klasyczny. Ja bym dał spokój - szkoda czasu.screen pisze: Koleś odpisał, że już może nadać przesyłkę via "Aferry Trans Ireland". Podaję mu dane adresowe dla dostawy, Aferry wysyła do mnie potwierdzenie nadania i instrukcje jak mam wpłacić 50% kasy, [....] Coś nie wierzę w takie cuda... :/
Poza tym koleś ma wielkie ciśnienie - odpowiada na e-amile w przeciągu 30min i już już chce dobijać targu na pniu.
Wał jakiś?
Zwykle takie wałki były robione z UK, a teraz zaczynają już z Niemiec... Nie wykluczam oczywiście możliwości, że nikt nikogo nie chce oszukac, ale to juz Twoje ryzyko.