Aprilka nie odpala

Pegaso Forum

Moderator: Piotrek

bolo78
Giovane d’onore
Posty: 57
Rejestracja: 06 lis 2017, 17:52
Bike: brak
Kontakt:

Re: Aprilka nie odpala

Post autor: bolo78 » 01 cze 2018, 21:22


bolo78
Giovane d’onore
Posty: 57
Rejestracja: 06 lis 2017, 17:52
Bike: brak
Kontakt:

Re: Aprilka nie odpala

Post autor: bolo78 » 01 cze 2018, 21:23

Nie wiem dlaczego może teraz? U mnie działa.

Dzony
Picciotto
Posty: 7
Rejestracja: 18 maja 2018, 20:09
Bike: Pegaso IE
Kontakt:

Re: Aprilka nie odpala

Post autor: Dzony » 01 cze 2018, 21:27

Film jest niedostępny.

Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka


bolo78
Giovane d’onore
Posty: 57
Rejestracja: 06 lis 2017, 17:52
Bike: brak
Kontakt:

Re: Aprilka nie odpala

Post autor: bolo78 » 01 cze 2018, 22:49

:evil:
Ostatnio zmieniony 02 cze 2018, 14:11 przez bolo78, łącznie zmieniany 1 raz.

bolo78
Giovane d’onore
Posty: 57
Rejestracja: 06 lis 2017, 17:52
Bike: brak
Kontakt:

Re: Aprilka nie odpala

Post autor: bolo78 » 01 cze 2018, 22:53

;
Ostatnio zmieniony 02 cze 2018, 14:10 przez bolo78, łącznie zmieniany 1 raz.

Piotrek
Capo di capi re
Posty: 603
Rejestracja: 15 lut 2015, 19:35
Bike: TS150&Pegaso650
Lokalizacja: Rzeszów/okolice
Kontakt:

Re: Aprilka nie odpala

Post autor: Piotrek » 02 cze 2018, 12:29

Chłopaki u was też jak chcecie oglądnąć film to śnieży? :D
Cholera znowu muszę anteną na dachu kręcić dookoła i patrzeć kiedy złapie :lol: :lol: :lol:

bolo78
Giovane d’onore
Posty: 57
Rejestracja: 06 lis 2017, 17:52
Bike: brak
Kontakt:

Re: Aprilka nie odpala

Post autor: bolo78 » 02 cze 2018, 14:09


bolo78
Giovane d’onore
Posty: 57
Rejestracja: 06 lis 2017, 17:52
Bike: brak
Kontakt:

Re: Aprilka nie odpala

Post autor: bolo78 » 03 cze 2018, 18:11

Witam.Dziś zauważyłem coś dziwnego.Po odpaleniu motoru(z wielkim trudem) zaczęła unosić się para która zapachem przypominała płyn chłodzący a było to w miejscu gdzie łączą się te dolne kolanka zaraz pod chłodnicą.Dokładniej z pod tej obejmy.Wygląda to tak jakby płyn był wyrzucany przez wydech.A w zbiorniczku wyrównawczym widać bańki powietrza.Dodam jeszcze,że temperatura mi rośnie wysoka,a węże od chłodnicy są bardzo nabrzmiałe.Mam nadzieję że to nie uszczelka pod głowicą?

Pegasko
Picciotto
Posty: 9
Rejestracja: 19 maja 2018, 19:00
Bike: Aprilia Pegaso 650
Kontakt:

Re: Aprilka nie odpala

Post autor: Pegasko » 04 cze 2018, 17:54

Może płyn chłodzący dostaje Ci się do iskry?

Piotrek
Capo di capi re
Posty: 603
Rejestracja: 15 lut 2015, 19:35
Bike: TS150&Pegaso650
Lokalizacja: Rzeszów/okolice
Kontakt:

Re: Aprilka nie odpala

Post autor: Piotrek » 04 cze 2018, 20:20

Jeśli przy dodaniu gazu duje ci węże (twardnieją) i widać lekkie ubytki płynu chłodniczego to nie chcę cię martwić ale ktoś puka do twych drzwi:
-Puk,Puk,
Ty-Kto tam?
-Uszczelka!
Ty- :shock:
Szykuj się na mały remoncik,tego nie ominiesz,nie ma jak :roll:

ODPOWIEDZ
meble kuchenne na wymiar wrocław warszawa kraków

Wróć do „Pegaso”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość