Znaleziono 19 wyników

autor: AdamAdi
03 lip 2018, 23:38
Forum: RSV
Temat: Sprzęgło w RSV
Odpowiedzi: 23
Odsłony: 1476

Re: Sprzęgło w RSV

Wymieniłem na Penrite dot 5.1... Mam nadzieje ze sprzeglo bedzie lzej chodzic
autor: AdamAdi
28 cze 2018, 20:35
Forum: RSV
Temat: Sprzęgło w RSV
Odpowiedzi: 23
Odsłony: 1476

Re: Sprzęgło w RSV

Jeśli mam zalany Dot 4 i bym chciał zmienić na Dot 5,1 to muszę spuścić cały płyn?? zapowietrzę go tym sposobem.. Czy odpowietrzać i dolewać płynu jak przy normalnej zmianie???
autor: AdamAdi
18 cze 2018, 23:57
Forum: Elektryka
Temat: Brak ładowania RSV 1000 !!
Odpowiedzi: 60
Odsłony: 3446

Re: Brak ładowania RSV 1000 !!

Witam. U mnie padł Altek i regulator. Altek przewinął mi Gywer a altek założyłem ElectroSport ESR549 ( mam nadzieję, że to dobra firma ) dodatkowo Bypass tak jak na początku tematu. Ładowania na multimetrze mam 14.3v, a na zagarach pokazuje 14.1, 14.2 Na forum włoskim V60 https://www.apriliagarage.i...
autor: AdamAdi
09 cze 2018, 11:16
Forum: Silnikowe problemy
Temat: Jaki olej preferujecie i dlaczego. Silnik V60 1000cc.
Odpowiedzi: 284
Odsłony: 20211

Re: Jaki olej preferujecie i dlaczego. Silnik V60 1000cc.

Co sądzicie o Silkolene Pro 4 15W-50 XP pełen syntetyk??
autor: AdamAdi
27 maja 2018, 20:27
Forum: Elektryka
Temat: Apka Tuono r 1000 2007 - regulator
Odpowiedzi: 0
Odsłony: 72

Apka Tuono r 1000 2007 - regulator

Witam. Czeka mnie wymiana regulatora napięcia i znalazłem 2 rodzaje w Larssonie -700.04.51 - podobny do oem - 700.10.72 - inaczej wygląda 700.04.51 https://images81.fotosik.pl/1081/7d7a0ca0b4a3649emed.jpg 700.10.72 https://images81.fotosik.pl/1081/a550b7e4ed3cc8bbmed.jpg Który wybrać??? Pozdrawiam
autor: AdamAdi
21 maja 2018, 20:58
Forum: Elektryka
Temat: Brak ładowania RSV 1000 !!
Odpowiedzi: 60
Odsłony: 3446

Re: Brak ładowania RSV 1000 !!

Na multimetrze przez chwile 13.5v a potem 12.5v... Jaki mod???
autor: AdamAdi
21 maja 2018, 17:50
Forum: Elektryka
Temat: Brak ładowania RSV 1000 !!
Odpowiedzi: 60
Odsłony: 3446

Re: Brak ładowania RSV 1000 !!

Zrobiłem tak jak kazales... Przeczyscilem kostki kontaktem i ładowanie wzroslo o 1v i nadal regulator sie mocno grzeje
autor: AdamAdi
21 maja 2018, 15:06
Forum: Elektryka
Temat: Brak ładowania RSV 1000 !!
Odpowiedzi: 60
Odsłony: 3446

Re: Brak ładowania RSV 1000 !!

Ok tak zrobie :)... A jesli za pozno zauwazylem i zrobilem ok 50km na slabym ladowaniu to moglo sie cos powaznego stac????
autor: AdamAdi
21 maja 2018, 12:03
Forum: Elektryka
Temat: Brak ładowania RSV 1000 !!
Odpowiedzi: 60
Odsłony: 3446

Re: Brak ładowania RSV 1000 !!

Dobrze, tak zrobie.
A jeśli nie to to pewnie altek i regulator???
autor: AdamAdi
21 maja 2018, 01:29
Forum: Elektryka
Temat: Brak ładowania RSV 1000 !!
Odpowiedzi: 60
Odsłony: 3446

Re: Brak ładowania RSV 1000 !!

a ja mam problem taki... Jeździłem i było fajnie :)... odstawiłem Tuono 2007 na 4 dni... chce odpalić a tu przekaźnik rozrusznika pyk pyk i nic... myślałem, że to przkaźnik... ale wykręciłem aku i patrze i ma 11.6v.. uu... lipa... podłaczyłem do ładowania i jak miał 13.2v to podłaczyłem do moto i od...

Wyszukiwanie zaawansowane